Inte den sortens blogg

Jag hade alltså fått två paket med posten när jag var borta. De innehöll mina beställningar från Bravissimo och SockDreams. Några bilder på mig i behåarna från Bravissimo blir det inte - det här är inte den sortens blogg, men så här ser mina hundtandsmönstrade overkneestrumpor ut:Dem ska jag ha när det blir höst, det är det inte än - vad än folk må säga om den saken. Det fantastiska är att de är tillräckligt vida och långa för att faktiskt gå en bit över knät även om man har kraftiga vader. Och jag kan använda dem utan att behöva vika ner den översta kanten för att det är för trångt och det händer nästan aldrig.
Vad det gäller behåarna passade den ena jättebra och den andra var nog faktiskt lite för stor i kuporna. De var av olika märke och jag kan bara konstatera att märket Panache passar mig bättre än Lepel intimas.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Nåja, det finns nog de som skulle kunna uppfatta den bilden som nog så utmanande som en behåbild! Nyfikenheten stillad, fina strumpor, på mig skulle de snabbt hänga runt smalbenen. Här väntar inga paket. Här väntar däremot ännu en mager månad.

2008-08-11 @ 16:42:05
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Maritha

Jag måste erkänna att jag tycker att det är höst nu, jag fick dra på mig stickadestrumpor när jag kom hem till kalla Sverige efter en vecka i 35 grader på kreta.Väldigt snygga strumpor från Sockdreams, jag tycker deras senaste nyheter mest varit tråkiga eller smaklösa.

2008-08-12 @ 12:26:00
Postat av: Evis

Mest tråkiga. Just nu blir det mycket från deras clearance avdelning.

2008-08-12 @ 12:36:40
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0