Första dagen på jobbet

på ett tag ser jag ut så här:Egentligen spelar det ingen roll hur jag ser ut förrän om ett par veckor när studenterna kommer.
Toppen köpte jag på rea på Indiska precis innan jag åkte till Visby, jeansen är mina vanliga från Make Your Own Jeans och skorna är från Skopunkten.

Sen, efter jobbet, ska jag hämta två paket på posten :)


Just nu spelas: Weezer: "Take Control" från Maladroit


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh, nu är du precis som Kenza! Talar om att du ska hämta paket så att läsara ska bli jättenyfikna och gå in flera gånger under dagen för att kolla om du kommit hem, öpnat och tagit bilder. Hi hi! Det funkar.Noterar att luggen är kortare. Det är snyggt! Gissar att hon med blanka frisyren som stupat bakom dig är en kvarleva från din barndom. Äldstas första större docka, second hand från Någorlunda på Linnégatan, såg ut ungefär så.

2008-08-11 @ 10:42:49
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Japp, det är Gudrun som jag fick någon gång i fem-sexårsåldern.

Och jag är till förvillelese lik Kenza ;)

2008-08-11 @ 11:19:33
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullrika

fick syn på den där dockan och fick en lite olustig känsla. inte för att dockor ser trevligare ut idag med sina overkliga sminkspacklade ansikten, men hon såg så "slängd" ut lilla Gudrun. hon ligger väl inte kvar där på golvet?

2008-08-11 @ 21:08:48
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Evis

Hon ligger där fortfarande, jag håller på och tvättar och packar upp efter Visby när jag inte jobbar; det finns ingen tid över till städning.

2008-08-11 @ 23:33:27
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullrika

usch. behöver inte städa sådär väldans. det räcker att du går förbi och antingen plockar upp henne eller råkar nosa till henne så hon försvinner in under sängen. fast det är kanske ännu värre...nänä. låt henne ligga då!

2008-08-13 @ 00:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0