Ännu mer underkläder

På en gata ner i stan vars namn jag inte kommer ihåg, men det är den som Biopalatset, Weekday och Monki ligger på, ligger också en tantunderklädesaffär som heter Victoria - inte att förväxla med Victoria arena som sålde dyra märkeskläder, eller Victoria of Sweden på Kungsgatan, som säljer rätt billiga kläder. Under dagens shoppingutflykt i spöregnet bestämde jag mig för att i alla fall titta in där. Och det var ju tur, för jag hittade en helt bedåarende behå från Freya i blekt rosa med grå prickar på den övre delen och genombrutet i rosa och grått upptil. För bara 300 kronor, vilket var halva priset och ett bra sådant för behåar i min storlek. Jag köpte dock inte de matchande trosorna för 200 spänn, för det tycker jag faktiskt är lite magstarkt för ett par underbyxor.
Det känns udda att ha mer än två vita och en svart behå som passar, plus några gamla som inte gör det, som jag haft så länge.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Har en särskild relation till den butiken eftersom systerns exman förlupte hemmet, dvs lämnade hustru och barn, för dottern till ägarna. Förra ägarna måste det vara eftersom det var några år sedan.

2008-08-12 @ 23:56:46
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: ullrika

du måste ha göteborgs flashigaste underklädslåda snart efter alla fynd och andra fina köp du gjort det sistaste!

2008-08-13 @ 00:19:44
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Evis

Ullrika: Jag började från nästan noll, så det dröjer nog ett tag :)

2008-08-13 @ 09:00:32
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullrika

men iallafall :)

2008-08-14 @ 23:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0