Dagens klädsel

Nu ska jag ner till Knapp-Carlsson och köpa två knappar till mitt nya solliv och sen ska jag hämta upp en bok om Bockstensmannen på UB. Det är den sista fotnoten jag behvöer fixa, sen är min artikel klar att skickas in. Solen skiner så det blir mer än lovligt vårigt idag. Det är kul att plocka fram förra sommarens älsklingsskor igen.

image870
Kofta: Myrorna/Sisley
Klänning: Ellos
Strumpbyxor: KappAhl
Skor: DinSko


Just nu spelas: The Jesus and Mary Chain: "Happy when it rains"


Kommentarer
Postat av: Sassy

Vilken söt klädsel och söt bild på dig!

Haha, Kelly's är värsta sunkiga haket. Jag var där jättemycket för några år sen, sen tröttnade jag. Nu går jag nån gång då och då, det räcker!

2008-04-28 @ 17:23:07
URL: http://eurotrash.blogg.se
Postat av: Kajsa

Jag viiiiiiill ha ett par fina kilklackar. jag har fått för mig att jag skulle kunna gå miiil i dem och aldrig få ont i fötterna. Skulle vara så härligt att knalla gatorna fram på Manhattan med ett par söta kilklackar som klapprar rart. Ih ih iiiiih

2008-04-28 @ 18:46:28
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Free Fashion Pia

Gud så fint! Är annars allergisk mot strumpbyxor med färg, men detta funkade.

2008-04-28 @ 19:08:07
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: Evis

Tack Sassy och Pia!
Kajsa: det är så lustigt, jag gillade inte ens kilklackar förrän ifjol; tyckte att det var alldeles för 70-talssaktig osv. Men nu tycker jag nästan bäst om kilklackar. Vem säger att modet inte påverkar oss? Inte jag i alla fall.

2008-04-28 @ 21:31:17
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Josefine

Måste bara säga att det var en sjukt söt outfit och att jag just hittade din blogg och har kollat runt lite. jag vet inte vad jag ska säga, den är mer än underbar! jag älskar den verkligen ! och du är verkligen sjukt cool! haha, kramar, josefine.

2009-01-30 @ 00:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0