Strutbehåar

Annaa skrev i sin vanliga blogg i oktober ett inlägg om den debatt som följde med anledning av att en skola i Stockholm beslutat sig för att förbjuda byxhäng. Alla som kommenterade var rörande eniga om att det är löjligt när vuxna försöker förbjuda ungdomsmode och. I en av kommentarerna nämnde Rutan, apropå att stilar ändras, att den dag killarna hissar upp byxorna kommer tjejerna att dra upp sina urringningar och börja använda strutbehåar igen.

Nå, om man inte vill vänta till dess utan känner ett behov av att äga behåar i femtiotalsmodell med spetsig helkupa utan bygel kan jag rekommendera det brittiska postorderföretaget What Katie did som säljer inte bara behåar sydda efter originalmönster från 1950-talet utan även andra underkläder i vintage-stil och gammaldags formsydda nylonstrumpor. Om man gillar sånt alltså.
Om man inte vill ha så extrem strutform, eller vill prova bh-ar innan man köper dem är Triumphs klassiker Doreen ett bra alternativ; den görs också i större kupor och finns bland annat på Lindex och Åhléns. Den har tillverkats sen 1950-talet och är jättebekväm för oss med större byst. Man kan förstås inte ha den till hälften av alla toppar och tunikor som säljs just nu eftersom de är så djupt urringade att allt som inte har halvkupa syns, men om man inte vill visa halva brösten funkar det.

Varför jag vet sånt här? Se föregående inlägg om stilikoner.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Elisa

Fina underkläder. Men 75HH så är det inte lätt att hitta snygga bhar. Men om någon annan här har en udda storlek så kan jag rekommendera Freya och Fantasie som faktiskt göra snygga och bekväma underkläder för kvinnor som gått förbi D-kupa.

2007-11-26 @ 13:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0