Här är klänningarna

Nu har jag hittat bilder på Jessica Almenäs från gårdagens gala. Det är framförallt trean och fyran som jag menar är riktigt missklädsamma och inte alls ger hennes kropp rättvisa. Ska man visa kroppen ska man åtminstone göra det snyggt! Tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Maritha

Om jag får vara lite elak så ser hon ut som ett aluminiumrör på sista bilden.

2007-11-13 @ 19:13:32
Postat av: Annaa M

Maritha; ungefär så ja!

2007-11-13 @ 19:33:24
Postat av: Ellie

Jag tyckte att hon såg fantastisk ut i den korta Prada inspirerade fransklänningen från Zara och den korta klänningen med överdimmensionerade paljetter. Tyckte det var kul att hon vågade sig på mycket glitter och glam. Däremot var jag inte så förtjust i det gigantiska pudellöshårt som hon bar till den långa paljettklänningen och den klänningen tycker jag också tryckte ned bysten istället för att lyfta och forma den. Men på det hela taget tyckte jag att hon var väldigt tjusig. :)

2007-11-13 @ 20:24:10
URL: http://citycatwalk.blogg.se
Postat av: Evis

Hej Ellie! Kul att se dig här!
Det är väl just att bysten plattas ner som gör att det inte ser snyggt ut i flera klännigar. Jag gillade också fransklänningen, även om den skulle se helt absurd ut på någon med min byst: Som en fransig, gigantisk toarulle.

/Eva

2007-11-13 @ 21:17:45
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ellie; glitter och glam en sak, som jag också tycker är kul, passform en annan. Jag tycker det är så himla synd att det där märkliga ickebyst-idealet har slagit igenom så totalt så inte ens när det ska vara stor gala inför stor TV-publik kan man få se välsittande kläder!

2007-11-13 @ 22:52:18
Postat av: sofia

Icke-bröst ideal?? Man kan väl inte rå för att man har små bröst? Det är definitivt snyggare än upptryckta fula silikonbröst eller pushupbehåpattar. Jag tycker Jessica är assnygg och läcker i alla fyra klänningar. 5 plus från mig iallafall.

2007-11-14 @ 12:53:47
Postat av: Evis

Sofia: Icke-bystidealet handlar inte om att ha eller inte ha stora bröst utan om att kläder idag sys för kvinnor utan bröst. Även i storlek 44-46, där de flesta har stor byst skärs blusar och andra överdelar till så att de inte passar när man har byst; man gör bak- och framstycken lika stora och gör inga bystveck eller insnitt. Dessutom skärs ärmhålen dåligt så att de dras framåt av bysten, eftersom det egentligen inte finns plats till byst i kläderna.
Om Jessica Almenäs som har liten byst, och det är absolut inget fel med det, ändå inte får plats med bysten i en klänning, utan får den tillplattad och nedtryckt; då beror det på dåliga tillskärningskunskaper hos den som gjort plaggen.

2007-11-14 @ 13:00:56
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Sofia och Evis; jag är säker på att vi kommer att återkomma till detta fenomen mer än en gång i denna blogg, frågan kräver precis som bröst av olika form och fason en del utrymme.

2007-11-14 @ 15:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0