En retlig brist på blå pumps

Jag tycker att jag behöver blåa skor, typ pumps. Jag har i och för sig redan ett par blåa skor från DinSko, som inte bara är blåa och i lack utan också hyfsat bekväma för att vara gjorda i plast. Men jag behöver ett par mörkblå också. Om det finns en basfärg i min garderob, något som väl i och för sig betvivlas av alla som sett den, så är det nämligen marinblått och det är trevligt med matchande skor.
Och förra veckan trodde jag att jag hade hittat dem: ett par pumps med krokoprägling i lite metallic-blått på H&M. För bara 249 kronor! Men samtidigt så talade förnuftets röst till mig och påpekade att jag faktiskt redan har fler skor än jag får plats med och att jag inte direkt behöver ett par högklackade skor som jag bara kan använda ibland till. Jag var också lite tveksam till ett par lite tantiga dekorremmar.
Så jag bestämde mig för att vänta, men det skulle jag aldrig ha gjort: för idag fanns endast ett par på H&M på Kungsgatan och de var i storlek 36. Just i den här modellen hade jag behövt storlek 41. Och nu när jag inte kan få dem framstår de som vackrare än någonsin.
Det är också mycket troligt att detta kommer att få mig att köpa de nästan dubbelt så dyra mörkblå satinpumpsen på DinSko.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jag tycker ju förstås att de är rätt förfärliga. De där från DinSko alltså. Men vi har ju inte direkt samma skosmak!

2007-11-15 @ 21:29:26
Postat av: Evis

De från H&M var ännu mer förfärliga, riktiga tantskor ;)
Själv skulle jag å andra sidan aldrig ta på mig loafers med sån't där rynk vid tårna som dina Playboy-skor. Så, ja, olika smak var det.

2007-11-15 @ 21:38:12
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Evis; ha ha, egentligen går jag ju heller aldrig omkring i loafers, inte de här heller... men jag kunde inte motstå det ljusgula skinnet och kaninerna. Som du såg har jag även ett par stövlar av samma märke. Handväskan var dock ett felköp, den var för mycket. Ska visa den vid tillfälle, det är kanske någon som vill ha den.

2007-11-15 @ 22:48:13
Postat av: Maritha

Och av en slump har jag drägglat över dessa ett par dagar men jag behöver verkligen inte ett par skor till, jag köpte två par stövlar förra månaden.

http://www.tradera.com/Blaa_pumps_storlek_39-auktion-51505030

2007-11-15 @ 23:38:26
Postat av: h-lady

www.have2have.se kan få vem som helst att dräggla.... *ler*

2007-11-16 @ 00:36:31
Postat av: Evis

Maritha: De är ju fantastiska. Men det är så svårt med storlek när man beställer på internet att jag brukar försöka låta bli.

h-lady: Jo, jag brukar besöka deras sida ibland.

2007-11-16 @ 06:46:32
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Eva: Jag köper nästan bara mina skor (och kläder) via Tradera nu för tiden mest för att jag är lat och fattig. Lite riskabelt är det ju helt klart men om man inte köper så dyra skor så är det ju ingen jätteförlust om de inte skulle passa och för det mesta går det ju att töja ut skorna med hjälp av tålamod och blöta strumpor :) Och så kan man ju alltid maila säljaren och be om måtten.

2007-11-16 @ 13:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0