Vivienne Westwood

I Annaas post om sin drömklänning länkade hon till Vivienne Westwoods hemsida. Och där fanns det mycekt snyggt vill jag säga. Jag laddade ner ungefär 20 bilder på snygga kläder, så det var svårt att välja ut vad jag skulle visa här i bloggen. Men det här hör till det jag tyckte var snyggast.


image174
Bilder: Vivienne Westwood .
De tre till vänster är från kollektionen "Anglomania" och de två till höger från "Red label"


Som av en ren händelse tycker jag också att det är utmärkta exempel på trendiga plagg som passar även efter 45. Till skillnad från Aftonbladets expert som tycker att vi endast förtjänar beiga koftor.

Det är klart att allt inte passar alla kroppar, men det gäller väl både före och efter 45? Dessutom brukar man vid den åldern ha den fördelen att man har ganska bra koll på vad som faktiskt passar på ens egen kropp.
Sen att de flesta av oss inte har råd att köpa kläder från Vivienne Westwood är en annan sak, men det har inte heller med ålder att göra. Och dessutom kan man ju alltid inspireras

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Som sagt, underbara kläder! Det är klänningen längst till vänster som jag förälskat mig i. Jag ville absolut få med den på Vivienne själv som ett bevis för att hennes kläder kan bäras av alla åldrar!

2007-12-01 @ 14:54:10
Postat av: Sofia

Jättesnyggt! Och ja, passar nog alla åldrar men det gör väl de flesta kläderna. Förstår beroende på personlighet, vissa ungdomar passar ju inte i annat än beiga koftor heller.. :P

2007-12-01 @ 18:54:40
URL: http://sofiakpa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0