Tror jag inte på!

Det här anser Nelly vara det populäraste plagget som tjejer beställer för tillfället. Tänk att det tror jag inte alls på! Däremot är jag säker på att Nelly tycker att det är en lämplig produkt att sälja inför julen. Själv tycker jag hattasken är läcker men att Hanky Panky-trosor är riktigt jäkla läskigt fult. 200 spänn för lite grällt färgad spets som skär in i rumpan. Bara en sån sak som att Blondinbella skryter över sina Hanky Panky på sin blogg får mig att känna djup avsmak!  

                    image340

Annaa - äntligen tillbaka lika stilsäker som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Evis

Jo jag blev lite förvånad över att de var så populära när jag första gången stötte på dem för två veckor sedan i underklädesaffären. Vuxna kvinnor kom in och frågade om dem och undrade när vi skulle få in fler färger och sa att de var såå bekväma.

Tror inte det.

2007-12-18 @ 18:06:54
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Debbie

Ja, dom är dyyyra. Fast dom skär inte in i rumpan tycker jag, jag gillar Hanky Panky väldigt mycket :) Men själv kör jag helst med Hipster-modellen. Dyrare, men tokskön och fin - enligt mig :)

2007-12-18 @ 18:29:00
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Evis

De är söta, som godis, men jag är mer för hipstertrosor av lite större modell. Och man undrar ju hur folk kan betala så mycket för ett par bitar resårspets.

2007-12-18 @ 18:44:59
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Jag har aldrig fattat vitsen med att ha stringtrosor. De är ju så fruktansvärt obekväma !!!
Det finns snygga spetstrosor som inte skär in i rumpan, jag har har många. Fick leta ordentligt för att hitta bild på hur hanky panky ser ut bak.

Undrar om deras hudfärgade toppar (concealers) går att köpa i sverige ?
http://www.hankypanky.com/collections/lingerie/concealers/index.php

2007-12-20 @ 00:07:19
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0