Slapp knutarna

Jag slapp sy franska knutar! Det visade sig att yngre dotter just har lärt sig det i skolan. Så nu har hon strött några hundra knutar över det broderi som systern gjorde klart för några år sedan. I år ska det upp på väggen, fållat eller ofållat!

Visar bild i morgon.

Nu ska jag sova.

För resten verkar det inte som om stockholmaran har upptäckt Skrapans shopping. Medan trängseln var kompakt runt Drottningatan var det behagligt tomt där inne. På Denim for Girls var det t o m rea. Vågar inte visa i bild vad jag köpte, men jag tror yngre dotter blir nöjd. Annars får hon byta. Den lilla butiken Happy gjorde mig rätt lycklig också. Fåniga örhängen och onödiga småprylar.

Annaa/

Kommentarer
Postat av: Evis

Fåniga örhängen är grejen. I en av avkrokarna i Nordstan (första ingången från Östra Hamngatan efter Brunnsparken) finns en smyckesaffär som ser ut att framför altl frekveneteras av unga tjejer från fröorterna och där finns en alldeles fantastisk mängd ärhängen i alla möjliga modeller och färger - det fanns säkert 40 par olika i orange till exempel och massor med strass. Jag har inte köpt något där än men det kommer nog.

2007-12-22 @ 10:30:00
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Jag vägrar att åka in till stan eller till Solna centrum eller Kista den här tiden på året så jag gjorde färdigt mitt julhandlande redan för två veckor sedan. Nu kan jag luta mig tillbaka och skratta åt alla vänner som springer runt som panikslagna höns medan jag ligger på soffan och läser Horan i bondesamhället av Jonas Frykman.

2007-12-22 @ 11:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0