Roligare laptopväskor

När jag köpte min bärbara dator för ungefär ett år sedan kollade jag också efter en väska att bära den i. Jag ratade svarta "teknikerportföljer" och svarta ryggsäckar för jag ville ha något mer personligt. Det var inte så himla lätt, det enda jag hittade som inte var svart eller grått var en röd skinnväska i "dammodell", men det ville jag inte heller ha; jag ville ha något roligt!
Till slut var jag tvungen att köpa en från USA, i rosa vinyl med vita prickar. Eftersom Amazon, som var de som sålde den, inte säljer väskor till utanför USA fick jag ordna det med en bekant i Texas. I efterhand kan vi konstatera att det inte riktigt var värt besväret - den var snygg, men kvaliteten var inget vidare, karbinhaken på remmen pajade när jag var i Berlin för två veckor sedan. Det är klart att jag ska byta ut remmen, men jag har ändå börjat kolla efter en ny.
Och nu är det inga problem att hitta snygga, annorlunda laptopväskor i färg:


image253

Alla väskorna hittade jag på Style4IT

Där fanns också en i krokoprägel i rosa, rött, lila och svart som lockar mig lite. Fast helst vill jag nog ha antingen den från Reisenthel eller den grön-vita från Danica; de har flera andra retromönster också. Den bruna från Harveys är förresten gjord i återvunna bilbälten och finns även i svart och grått.

/Eva

Kommentarer
Postat av: majda

Tävla i min blogg!

2007-12-07 @ 08:53:33
URL: http://majdas.blogg.se/
Postat av: Maritha

Jag gillar IKEAs väskor som har lite legostruktur eller vad man nu ska säga.

2007-12-07 @ 11:47:40
Postat av: Telefonissan

Om det bara är karbinhaken som gått sönder kan du kanske handla en ny i järnaffären? Det gjorde jag med min kabinväska. Problemet med snygga laptop-väskor är att de inte alltid tål tuffa tag och riktiga resor.

2007-12-07 @ 13:25:54
Postat av: telefonissan

Tack för tipset. Har kollat ordentligt nu och det var verkligen ett bra utbud. De väskor man gillar bäst är rätt dyra... Men går nog till denna sida och kollar när jag får råd att byta upp mig från den praktiska teknikerväskan :-)

2007-12-08 @ 12:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0