One size does NOT fit all!

Under dagens shoppingrunda tog vi också en titt på Rut mfl, en rätt meningslös Göteborgskejda som tagit över Vero Modas lokaler. De säljer kläder från flera olika märken och ett av dem, det spanska Kling hade en del riktigt söta saker. Som bara gjordes i "one size". Vad är de? Idioter?
Inte ens i Spanien har alla kvinnor storlek 36. och varför tar man överhuvudtaget in kläder i one size? De passar ju egentligen ingen, eftersom de inte är gjorda för att passa smala tjejer heller, utan blir någon slags kompromiss som täcker storlek 34-38 (Rätt mycket andra grejer på Rut mfl fanns bara i storlek S också , så det kan ju vara en ambition att bara ha små kläder förstås).
 I alla fall så förlorade de en kund där; för klänningen till vänster ville jag verkligen ha, och jag hade kunnat tänka mig den högra också.

image367


Kvaliteten på dem verkade i och för dig inte vara den bästa, på ett exemplar av den till höger hade kjoldelen släppt  från livet tio centimeter.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Inger

Inte att förglömma: Strykhålet i fickan på kjolen jag provade.

2007-12-22 @ 01:27:58
Postat av: Annaa M

Samma sak hos en brittisk kedja som jag redan glömt namnet på. Mycket paljetter men också riktigt läckra koftliknande plagg med oförutsägbara skärningar och materialblandningar. Guld och glencheckrutigt i skön harmoni t ex. Expediten sa mycket vänligt till mig att samtliga plagg jag tittade på var one size. Särskilt lyckat eftersom alla plagg var ganska figurskurna! Kläderna var absolut inte utstuderat "unga" snarare tvärtom. One size i en vid åldersgrupp 25+ i UK borde snarare varit 12 - 16... Men det hade naturligtvis inte heller varit särskilt lyckat. Det är lika brett spann mellan 8 och 12 som mellan 12 och 16.

Jag kunde förstås ha köpt en snygg paljettbasker för 133 spänn, dvs 10 pund, men jag kom av mig.

2007-12-22 @ 01:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0