Nya kläder

Jag och min vän Blåva Anna ordnade en egen liten "swopping" idag, utom att det bara var jag som fick kläder. Hon hade nämligen rensat ut sådant som var för smått, eller som hon inte riktigt gillade och sen fick jag plocka åt mig det jag ville ha. Det är sådant vi gör ibland; mest verkar det vara jag som får från henne, men det går lite i vågor. I alla fall plockade jag åt mig det här:

image189

Tröjan har hon stickat själv i silketweed-garn och byxorna har hon sytt i tunn tuskaft i ylle/polyester. Jag, som aldrig har byxor annat än jeans, tänkte ha de här som en test för att se om jag överhuvudtaget känner mig bekväm i andra typer av byxor.Tröjan tänkte jag testa att ha över en blus eller skjorta tror jag. Jag  har hur som helst inga tjockare tröjor, bara tunna toppar och koftor; så den  fyller en viktig funktion i min garderob.
   Jag är inte säker på om jag kommer att bära det tillsammans dock, då ser jag så hemskt mycket ut som Anna och eftersom hon har en personlig stil känns det konstigt at imitera den.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Telefonissan

Snygga byxor. Men jag sympatiserar med din lilla. Det är väldigt BLÅTT. Kanske blir det Blåva Mamma nu?

2007-12-03 @ 11:40:09
Postat av: Ragnhild

De buksene er helt fantastiske! Jeg vil ogsaa ha saanne!

2007-12-03 @ 12:13:13
Postat av: Evis

Telefonissan: Detta är inget mot vad det brukar vara; många olika, harmonierande nyanser av blått. Den här tröjan är ju till och med grön :)

2007-12-03 @ 20:23:58
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Evis

Ragnhild: Anna har gjort mönstret själv. Om du kommer på besök kanske hon kan hjälpa dig att göra ett mösnter också?

2007-12-03 @ 20:24:49
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Ragnhild

En god unskyldning til aa komme paa besök... Ikke det, det finnes alltid mange gode grunder til aa komme paa besök til Göteborg, Savner dere!

2007-12-04 @ 18:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0