Nu försvann det igen

Nä nu ger jag upp!

Har ägnat en stor del av eftermiddagen åt ett inlägg, men när jag skulle lägga in en bild försvann allt jag skrivit. Jag som skippade en träff och en glögginbjudan för att skriva klart. Sånt skulle ju inte kunna hända längre men händer jämt nu ju. Nej, jag orkar inte hålla på och skriva i Word och klistra in. Då får det hellre vara.

Äsch, det spelar ingen roll, nästan alla (utom mina gamla bloggvänner) tror ändå att det är Evis som skriver allting och skulle bara blivit förvirrade av mina stilutvikningar!

Får se om jag återkommer.


Annaa/

Kommentarer
Postat av: Evis

Men jag vill läsa vad du skriver. Jag tycker bloggen är som bäst när vi inspirerar varandra.

2007-12-19 @ 16:56:34
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: DONNASANDRA

men de brukar ju sparas i utkast om man suttit med det en stund...autosparas det vill säga. Hoppas du har en bra dag!

2007-12-19 @ 17:17:01
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Maritha

Jag tycker inte att det är svårt att vem av er som skriver, ni har ju olika sätt att skriva på och olika smak och det är ju det som är grejen.

2007-12-19 @ 19:39:57
Postat av: Annaa M

Evis; jag kan maila dig eller nå´t... he he.

Donna Sandra; nope, inget autosparande längre. Jag har tappat inlägg på båda bloggarna den senaste tiden, precis om man gjorde förr. Jag har även testat med texter jag inte tänkt publicera, det sparas inget till utkast automatiskt.

Maritha; ja ni är nog en handfull som läser inläggen ordentligt och ser namnen. Men väldigt många som besöker det som uppfattas som modebloggar läser inte texterna särskilt noga, de kollar bara på bilderna och slänger in kommentarer om just det de ser. Helst positiva.

2007-12-19 @ 19:50:55
URL: http://www.omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Jag läser ALLTID vem som skrivit för det har ibland varit kul när du Anna har skrivit om dina stora döttrar och jag blivit förvirrad för Evis döttrar är ju så mycket yngre :)

2007-12-19 @ 23:16:24
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0