Katherine Heigls höga shorts

Citycatwalk visade massa bilder från en modeplåtning som Katherine Heigl, från Grey's Anatomy (mina stora tjejers favoritserie) gjorde för Vanity Fair och de är jättefina, även om de mer är i klassisk Hollywoodsk fyrtio-femtiotalsstil än ett egentligt modereportage. 
image219
  
Den här bilden får dock i alla fall mig att vilja köpa ett par shorts med hög midja. Som de här, från MyBabyJo kanske:
image220
Bild från www.mybabyjo.com

De kostar 64 dollar och är i 97% bomull 3% spandex och det verkar ju lovande; annars är den sortens kläder på amerikanska hemsidor ofta i bara syntet och stretch. De finns i en massa andra färger också. Fast det är mycket pengar för ett par shorts.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Evis; är du verkligen säker? De gröna sitter ju dessutom förfärligt illa med alla vecken över magen. Och det är ju precis den här typen av tajta små shorts som personalen på American Apparel går omkring i till sina platta magar och får t o m unga tjejer att känna sig så ocoola. De byxorna är också av mest bomull och väldigt väldigt tajta...

2007-12-05 @ 09:31:52
Postat av: Evis

Jag vet inte. De rosa såg bättre ut, men eftersom de gröna hade snyggare färg valde jag den bilden. Fast jag ska nog sy ett par i sommar; jag har ett mönster att utgå från.

2007-12-05 @ 09:33:53
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0