Jag lustar efter John Galliano

Jag skulle bara titta igenom John Gallianos höst/vinterkollektion 07 för ett inlägg om strumpor, skor och klänning/kjol i olika färg jag tänkte skriva sen; han hade mycket av det i höstvisningen. Och så slog han knock på mig igen. Första gången jag såg den var det som en tyglustens svar på fantastiskt sex! Och den är fanimej lika underbar fortfarande.

Jag vill hemskt gärna, nej det är ett för svagt utryck, jag lustar efter den här kappan och de här klänningarna! Herregud, jag skulle till och med bära hattarna om jag bara fick ha kläderna på mig!

image216
Bilder från www.style.com

Och det är bara en del av allt underbart, klicka på länken ovan och låt er förföras.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Vackert, vackert att titta på!

2007-12-05 @ 01:27:03
Postat av: Maritha

Fint att titta på men jag är tveksam om jag skulle vilja se ut som om jag var inrullad i toapapper och begagnat paketinslagningspapper som blivit kvar sedan förra julen.

2007-12-05 @ 13:28:02
Postat av: Evis

Inget skulle hindra mig :)

2007-12-05 @ 14:11:41
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Tack Eva, du har just gett mig livslusten tillbaka. (kommer skriva om gårdagen på min blogg lite senare) Jag vill också ha !!! Tänk om min lust att sy kläder kommer tillbaka !?
Tar gärna en runda på stan i klänning och hatt med dig :). Kanske med lite mindre tyll runt ansiktet, jag har t.o.m sån där "riktig" hatt-ståltråd som man ska ha i brättet för att kunna forma den...

2007-12-05 @ 14:55:10
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0