Drömskor

De här skorna från Zinc vill jag verkligen ha. I synnerhet de till vänster. Jag skulle känna mig snyggast i världen om jag hade dem på mig till jobbet. Den enda fläcken på solen är att de är öppna i tån. Jag börjar bli hjärtligt trött på peeptoe; har aldrig riktigt gillat det och nu börjar det dessutom bli ganska uttjatat. Men av modevisningarna att döma lär vi få dras med dem minst ett år till. På sammetsskorna gör det inte lika mycket, eftersom det är festskor mest för inomhusbruk, men de rutiga är väl ändå tänkta att bäras ute - jag tänker på hur mycket grus och smuts man får in i öppningen i tån.

Fast det skulle inte hindra mig! Inte när de är så här snygga. Jag ska kolla på eBay om det finns någon som säljer dem som levererar till Europa, hittills har jag bara hittat dem på webbshoppar som inte gör det.

image306


/Eva, galen i rutigt och höga klackar


Kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Inte min stil men sött med prickigt.

Ps. Det finns en tävling på bloggen!

2007-12-12 @ 23:04:44
URL: http://angelicascloset.blogg.se
Postat av: Maritha

Åhhh, helt underbara skor men jag håller med angående peeptoe. De röda skulle vara jättesnygga till jeans.

2007-12-13 @ 00:41:02
Postat av: Annaa M

Jag har inte ens fattat att det varit öppna tår som gällt. Usch, tår är sällan särskilt snyggt!
Och för mig är ju de här skorna alldeles otroligt främmande, men det var väl ingen nyhet!

2007-12-13 @ 01:09:09
URL: http://www.omstil.blogg.se
Postat av: Ingela

De ser ut att vara väääldigt höga, har tittat lite på stövlar på tradera. Men de har varit med ung. 9 cm klack och det är kanske svårt att gå i på grus och i slask. Tycker inte du det är svårt att köpa skor utan att prova dem ?

2007-12-13 @ 10:23:39
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

Ingela: Fullkomligt omöjligt. Det är det som hindrar mig just nu (och pengarna), jag har nämligen hittat ett ställe om säljer dem och som levererar till Europa: www.pinupgirlclothing.com. De tar dock ut rätt häftig frakt.
Fast jag kanske beställer dem efter jul i alla fall; om jag har pengar då.

2007-12-13 @ 10:35:14
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Ingela: Lite knepigt är det ju alltid med att köpa över nätet men gör man som jag och provar en sjuhelvetes massa skor så lär man sig ungefär villka modeller fötterna gillar och inte gillar. Storlekarna kan vara lite knepiga på tex italienska skor men annars verkar jag ha någon form av standard storlek 39. Är de lite förstora brukar jag fylla ut med lite bomull och är de lite för små får skomakaren lästa ut dem alternativt så går jag runt i dem hemma med blöta strumpor.

Sedan hoppas jag verkligen att andra människor inte har samma ömtåliga fötter som jag har, jag får skavsår till och med av gympadojjor och skor jag har haft i flera år om jag gör ett längre uppehåll.

2007-12-13 @ 10:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0