Ändå inte bara högklackat

Jag brukar gnälla om att det bara är en stil i taget som gäller i Sverige. När det gäller skor verkar jag nu vara tvungen att sträcka mig ut i världen. Det är bara högklackat. Utom till allra präktigaste vinterstövlarna. Och olika typer av sneakers förstås. Ser t o m att mitt favoritmärke Campers börja svika mig. Klackar, klackar, klackar. Nej, det är inte det att jag inte tycker det kan vara snyggt. Men jag kan av olika skäl inte gå i högklackat.  Taskig balans, fötter med krämpor. Det är jag inte ensam om, egentligen. Sarah Jessica Parker beklagade sig för ett tag sedan över sina förstörda fötter, i en blogg läste jag om en 20-åring som riskerade att få operera fötterna på grund av klackslitage. Hon var så glad att hon slapp, för då kunde hon använda sina stilettklackar ett tag till! Begåvat!

Dessutom finns det en liten hake till. Vårt klimat kräver som regel något annat än tunt skinn och tunna sulor på höga klackar. Och det är inte alla som vill gå i moon boots ens denna vinter. Jag är glad att jag köpte flera par stövlar förra året på rea, i år skulle jag bara blivit ledsen. Enda trösten skulle ha varit de här från Campers:image237       och helst de här också    image236       

image239Kompletterade med ett par skor eller två.image240



Annaa/


Kommentarer
Postat av: Evis

De bruna kängorna var jättesnygga, men snyggast var äppleskorna! Såna vill jag också ha!

/Eva

2007-12-06 @ 15:48:45
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

En av deras klassiska modeller. Jag är väldigt förtjust i idén med att skorna är lite olika... Det finns mycket mer Campers i Göteborg än i Stockholm faktiskt, ett par affärer i centrum med bra sortering.

2007-12-06 @ 16:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0